Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Hruša, Adam ; Kinkorová, Ivana (vedoucí práce) ; Šteffl, Michal (oponent)
Bakalářská práce se zabývá významem přírodních antinutričních a toxický látek. Cílem této práce je poskytnout ucelený pohled na dané téma a dále blíže specifikovat mnou vybranou skupinu látek se zaměřením na jejich možné účinky na zdraví běžné populace a na zdraví sportovce. Jedná se o teoretickou práci, která byla zpracována pomocí metody literární rešerše. Klíčová slova: antinutrienty, antinutriční látky, rostlinná strava, potenciální zdravotní benefity, nepříznivé zdravotní účinky, inhibitory proteáz, fytoestrogeny

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.